Fotografie opdrachten

Reportages

nBits kan allerlei soorten foto-reportages voor u verzorgen. Zo hebben we de afgelopen jaren fotoreportages van dans demonstraties, hockey-, voetbal- en schaats-toernooien gemaakt.  Ook foto's van het interieur en exterieur van uw bedrijf, uw wagenpark en/of assortiment kunt u door nBits laten maken.

Bezoek de Foto's pagina's  om een indruk te krijgen van ons fotowerk.

Heeft u een evenement? Huur nBits in voor een prachtige reportage!

Foto's zoeken

We hebben de afgelopen jaren een geweldig groot archief opgebouwd. Slechts een klein deel daarvan wordt op onze website getoond. Zoekt u foto's van een stad, streek en/of (sport-)evenement?  Neem dan contact met ons op via het Contact formulier. Geef daarbij aan wat voor foto's u zoekt, en wij gaan geheel vrijblijvend aan de slag. Wij sturen u vervolgens een aantal voorbeeld foto's in klein formaat toe, waaruit u uw keuze kan maken. Nadat u een keuze heeft gemaakt ontvangt u van nBits een faktuur. Na betaling van de faktuur krijgt u de bestelde foto's op cd-rom of afgedrukt toegestuurd.

Tarieven

Stuur een mailtje naar info@nBits.nl, onder vemelding van fotografie-tarieven, om geheel vrijblijvend de tarieven voor een commerciële reportage op te vragen. Wij rekenen hiervoor een heel schappelijk uurloon. U kunt hiervoor natuurlijk ook de Contact pagina gebruiken.

U kunt op deze website ook heel eenvoudig foto's nabestellen via de Foto's pagina's.