nBits CMS

nBits Content Management System

Sinds medio 2012 heeft nBits een eigen Content Management System ontwikkeld. het uitgangspunt van het nieuwe CMS was dat het gebruik erg gemakkelijk moest zijn, goede ondersteuning moest bieden voor foto's en video. Als extra biedt het CMS ondersteuning voor Team- en Evenement-pagina's. 

Kijk ook op Heemsbergen-Bouw.nl en Autosportvision.nl voor voorbeelden van de inzet van nBits CMS.

Team pagina's

Een team-pagina vat voor een (sport-)team alle nieuwsberichten, foto-galleries en video's samen. Centraal staat de informatie over het team zelf. Die informatie kan behalve op de team-pagina zelf ook over een aantal sub-pagina's verdeeld worden. Ook is er voldoende ruimte voor sponsoren en een twitter-timeline.

Een team kan desgewenst een pagina met alle gerelateerde gegevens zelf beheren. Daarbij kunnen zelf de pagina's , nieuwsberichten etc. onderhouden worden. Ook kunnen heel eenvoudig alle relevante sociale netwerken via knoppen op de pagina ontsloten worden.

De informatie op een team-pagina is gedurende één seizoen actueel. Voor een volgend seizoen kan eenvoudig een nieuwe pagina aangemaakt worden. Daarbij kan eenvoudig een verwijzing worden opgenomen naar een vorig of volgend seizoen, zodat een pagina-bezoeker door de seizoenen van een team kan bladeren. 

Middels het adres van een team kan middels een Google maps plugin de locatie van het team op de pagina getoond worden.

Mooie voorbeelden van de toepassing van team-pagina' kan je vinden op de pagina's van Karin Vaes en Tim Coronel

Evenement pagina's

Een evenement-pagina vat voor een (sport-)evenement alle nieuwsberichten, foto-galleries en video's samen. Centraal staat de informatie over het evenement zelf. Die informatie kan behalve op de team-pagina zelf ook over een aantal sub-pagina's verdeeld worden. Ook is er voldoende ruimte voor sponsoren en een twitter-timeline.

Behalve informatie in proza kunnen verwijzingen naar standaard evenement-gegevens bij het evenement worden opgegeven zoals:

  • Informatie
  • Ticket verkoop
  • Tijdschema
  • Live timing
  • Deelnemerslijst

De pagina toont automatisch een agenda-link, waarmee het evenement heel snel in je agenda kan worden opgenomen. 

Klik hier voor de evenement-pagina van de paasraces op AutosportVision.nl

Sponsoren

Er is ook ingebouwd support voor sponsoren. Er kan per team en/of evenement onderscheid gemaakt worden tussen verschillende hoofd- en gewone sponsoren. De hoofdsponsors worden boevenaan in de lijst getoond en 2x zo groot als de overige. Het klik-gedrag betreffende sponsoren wordt geregistreerd, zodat bijgehouden kan worden voor welk team/evenement er op welke sponsoren geklikt is.