Web Design

Ontwerp

Wij proberen uw internet-pagina's zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw eigen huisstijl. Uw bestaande website aanpassen aan een nieuwe huisstijl is daarom ook een kolfje naar onze hand. En het kost minder dan u denkt!

Wilt u liever eerst een nieuwe huisstijl laten ontwerpen of een zeer exclusief ontwerp? Neem dan contact op met de ontwerpstudio waarmee nBits graag samenwerkt: Ontwerpstudio Walrave!

Bouw en onderhoud

Behalve het ontwerp van uw site, is het bouwen en bijwerken van uw web-pagina's ook in goede handen bij nBits. Door het gebruik van moderne tools kunnen wij snel inspelen op uw wensen en blijven de kosten daardoor beperkt. We hebben veel ervaring met het bouwen van interactieve, dynamische websites. 

nBits biedt een eigen uitgebreid Content Management Systeem. De huidige nBits website is helemaal gebouwd met ons eigen CMS. Ons nBits CMS biedt als specialiteit ondersteuning voor Teams en Evenementen. Daarbij kan een team of evenement een eigen pagina met sub-pagina's,  nieuws, foto's en video's afnemen en beheren. Voor sponsoren is ook ondersteuning ingebouwd.

Kijk voor meer informatie op de CMS pagina.